Op zondag 28 augustus organiseert FG Foodlabs, het * restaurant van Francois Geurds, voor de 3e maal de FG Foodlabs BBQ contest. Onder het toeziend oog van een jury bestaande uit topkoks en culinair journalisten strijden diverse teams voor de titel en de felbegeerde Big Green Egg. Geen verbrandde hamburgers of rauwe kippenpoten; culinair spektakel! … Read more FG Foodlabs BBQ contest 2016
BLOG
Low & Slow Ribs
De komende maanden staan er weer diverse BBQ catering verzoeken op het programma. Eén van de dingen die men nagenoeg altijd vraagt is of wij ook spare ribs in het assortiment hebben en of ze goed zijn… Op beide vragen is er uiteraard maar 1 antwoord mogelijk.. JA! Onze standaard bereiding zorgt al dat je … Read more Low & Slow Ribs
Schelp- en schaaldieren uit de steenoven
Omdat wij hier een pracht van een steenoven hebben staan en je daar meer in kan maken dan pizza wordt deze met regelmaat aangestoken. 1 van onze favorieten is de bereiding van schelp- en schaaldieren hierin. De heerlijke rooksmaak met de de pure smaak van de overige ingrediënten maakt dit een onweerstaanbaar gerecht! Wat heb … Read more Schelp- en schaaldieren uit de steenoven