FG Foodlabs BBQ contest 2016

Op zondag 28 augustus organiseert FG Foodlabs, het * restaurant van Francois Geurds, voor de 3e maal de FG Foodlabs BBQ contest. Onder het toeziend oog van een jury bestaande uit topkoks en culinair journalisten strijden diverse teams voor de titel en de felbegeerde Big Green Egg. Geen verbrandde hamburgers of rauwe kippenpoten; culinair spektakel!

Na vorig jaar solo 3e geworden te zijn doet ondergetekende dit jaar, samen met partner in crime John vd Toorn, een gooi naar de titel! Het leuke is dat ook jij aanwezig kan zijn, en wel als ons publiek!

Voor slechts € 50,- per persoon (exclusief drank) ben je vanaf 12 uur in de middag verzekerd van lekkere gerechten van de BBQ, een goede sfeer, een DJ en kun je tevens nog punten voor ons verdienen en lol maken op onder meer een rodeo stier!

Wil je erbij zijn? stuur ons een berichtje via ons contactformulier!

Een impressie van vorig jaar vind je hier:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *